top of page

PSI 320 Ev Ödevi (Take Home) 3

"Derste anlattığım konuları derinlemesine kavramanız için sizlere “Take Home” ödevler vereceğim. Bu ödevlerde derste anlattığım konulardan olabilir ya da size verdiğim bir makaleyi okuyup analiz etmenizi ve yorumlamanızı isteyebilirim. Bu ödevlerden aldığınız puanlar toplam puanınızın %10’unu oluşturacak."

Anlamsal bellek (semantic memory) konusu ile ilgili olarak Ortells et al (2006) makalesi ile ilgili iki soruya cevap vereceksiniz.

Cevaplarınızı benim sunduğum cevap kağıdına yazacaksınız. Cevaplarınızı cevap kağıdına sığdırmak zorundasınız. Ek kağıt kullanmazsınız. Ek kağıtta verilen cevapları değerlendirmeye almayacağım. Cevaplarınızı Türkçe veya İngilizce yazabilirsiniz.

CEVAPLARINIZ KENDİ CÜMLELERİNİZDEN OLUŞACAK. BERABER ÖDEV YAPMIŞ OLSANIZ DAHİ CÜMLELERİNİZİ KENDİNİZ YAZACAKSINIZ. MAKALEDEKİ CÜMLELERİ ÖDEVE GEÇİRENLERE PUAN VERMEYECEĞİM.

Ödevin son teslim tarihi ve saati: 03/Nisan/2017 Pazartesi günü (Ödevinizi final sınavında teslim edeceksiniz). Bu tarih ve saatten sonra teslim edilen ödevler geç teslim olarak %50 notu üzerinden değerlendirilecektir. Üçüncü ödevinizin puan değeri 3'dir.


bottom of page